Uncategorized

"GrassRootes action support"

  • 04/12/2020
  • By Romano Avazo
Share

Amaro direktori r. Fatmir Menekshe thay Menajeri e proyektesko r. Sejnur Veshall, sinelen arakhipe e Prizrenoske sherunea, Prof.Dr Mytaher Haskuka, vash o proyekto 'Adocacy from Radio Romano Avazo' kova realizisalo ano rami e proyektesko “GrassRoots Action Support - GRAS” financirimo kotar Europaki Unia thay menajimo kotar Ofisi e Europaka Uniako ani Kosova thay implementimo kotar Inciativa vash Kosovako Stabiliteti (IKS), Lens thay Friedrich Ebert Stifftung (FES).
Resipe arakhipesko sine ulavipe e pustikako e rekomandipencar, kola ikliste kotar o emisie kola adikerdile ano amaro radio, vash laqharipe e politikengo e Romane, Ashkaltyune thay Egiptasune komuniteteyenge.
……………………………………
Drejtori yne z. Fatmir Menekshe dhe Menaxheri i projektit z.Sejnur Veshall, kane pasur nje takim me kryetarin e Prizrenit, Prof.Dr. Mytaher Hashuka per projektin (Advocacy from Radio Romano Avazo) i realizuar në kuadër të projektit “GrassRoots Action Support - GRAS” financuar nga Bashkimi Evropian dhe menaxhuar nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë dhe implementuar nga Inicijativa Kosovare për Stabilitet (IKS), Lens dhe Friedrich Ebert Stifftung (FES).
Qellimi i takimit ishte dhenia e librit me rekomandime dhe konkluzione, te cilet kane dalur nga emisionet e mbajtura ne radion tone per permisimin e politikave lokale te komuniteteteve Rom, Ashkali dhe Egjiptas.