Uncategorized

Informipe / Njoftim

  • 23/03/2019
  • By Romano Avazo
Share

Panairi e Bukyako kova si te adikergyol pe data 03 prili (tetradi dive),2019 ano Sportesko Centro“Sezai Surroi” ano  Prizreno

O Bukyako panairi si te adikergyol ano ledeipe e ministriako vash e Buti thay Socialuno Prosperiteti, Agencia vash e Buti e Kosovaka Republikaka, Prizrenoski Komuna thay o Germaniako Ofisi vash Internacionaluno bereber butikeripe (GIZ-i)

Vash o rodlarne e bukuyake –O Bukyako Panairi si than kova pasharla informacie vash shaipe e khuvipesko bi buti thay praktike ani buti, thay informacie vash profesionalune  janipaske zoralipya.
Vash o kompaniye thay organizacie-O Bukyako Panairi si than kote shay te janglargyol vash o tromale bukyake thana vay praktike ani buti. Pe buhlipe e panairesko kompaniye/organizacie shay ini te intervistinen thay te variabulinen e potencialune kandidatyen vash khuvipe thay praktike ani buti.
Pe data 03 prili (tetradi dive),2019 , ajukarahatumen kay te vizitinenamen thay te vijainen kotar o shaipya kola pashargyona ano akava panairi.

May buhle informipya shay te aven te len ano lokalya Radio Romano Avazo

 

Njoftim 

Njoftojmë të gjithë të interesuarit që aktiviteti i panairit të punës do të organizohet më datën 3 Pill (e mërkurë) 2019 , në Qendrën Sportive “Sezair Surroi” në Prizren.Panairi i Punës organizohet në bashkëpunim me Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale (MPMS), Agjencinë e Punësimit të Republikës së Kosovës (APRK), Komunën e Prizrenit dhe Zyra Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar (GIZ).Për punëkërkuesit - Panairi i Punës është vendi i cili ofron informata për mundësitë e punësimit dhe praktikës në punë, dhe informata për trajnime e aftësime profesionale.Për kompanitë dhe organizatat - Panairi i Punës është vendi ku mund të shpallin vendet e lira të punës apo praktikës në punë. Gjatë panairit kompanitë/organizatat gjithashtu mund të intervistojnë dhe

vlerësojnë kandidatët potencial për punë apo praktikë në punë.Më datën 3 prill 2019 (e mërkurë), ju presim të na vizitoni dhe përfitoni nga mundësitë që ofrohen në këtë panair!

Informata shtes mundeni me mar ne lokalet Radio Romano Avazo