Uncategorized

Njoftim

  • 25/05/2019
  • By Romano Avazo
Share

Njoftohen të gjithë maturantët e komunës së Prizrenit,që me datën 27 Maj 2019 organizata joqeveritare “Voice Of Rae” organizon puntorinë  me temën “Përgatitja e intervistës dhe menagjmet” ku do të bisedohet edhe për qështjen e bursave.Puntoria do të mbahet në zyret e Roma Versitas Kosovo duke filluar nga ora 10:00h.

Të gjithë studentët e komunës së Prizrenit janë të mirëseardhur.