Uncategorized

Veliu: Quni nasile autoriteti vash te cidel e mocia

  • 25/03/2020
  • By Romano Avazo
Share

Talosheruno e LDK-esko, Agim Veliu, kova angle nesave dive frdisalo taro Kurti, phenla kay o Quni, na si kompetento manush thay na sile autoriteto vash te cidel e mocia.

 

Ov akaya idea thay beshipe nasinele kana amen angyam o decizipe thay akana nashti yaverinla thay nashti cidla e mocia vash pelaripe e raipasko.

 

Më tej Velu ka thënë se Albin Kurti është anti-amerikan, dhe LDK, nuk do të vazhdojë koalicionin me të.

 

Palo kava Veliu palem phengya kay o Kurti si antiamerikani thay e kualicia nashti phiravlla o ledeipe oleya thay leska partia. “O sebepi e mocia nasi numay moro frdipe numay o sepebi si hor”.

 

Ov resizikgya amaro ledeipe amare aleatyencar thay akaleya kergya kay e situacia te avel ji akate, sine o alavya kola Agim Veliu phengya ani yekh kanali e televiziako kotar phandilo mashkar o telefoni.