Aktualune Nevipya

Të Martën mbahet mbledhja komemorative e gazetarit prof.Nexhip Menekshe

  • 15/09/2019
  • By Romano Avazo
Share

F T E S Ë

Me rastin e vdekjes së veprimtarit të shquar romë, Nexhip Menekshe, të martën në ora 11:00 në Shtepinë e Kulturës "Xhemajli Berisha" në Prizren, do të mbahet mbledhje komemorative për të kujtuar veprimtarin e pasur të së ndjerit si: dramaturg, gazetar, poet dhe arsimtar të gjuhës rome.

Më këtë rast ftojmë kolegët, miqtë, familjarët, mediat dhe gjithe ata të cilët e njohen të ndjerrin të marrin pjesë.

Ndërsa, nesër (e hënë) 16.09.2019 në ora 16:00 do të bëhet varrimi i së ndjerrit në varrezat e Prizrenit.

Ju falemnderit paraprakisht!