Aktualune Nevipya

YESK, phenla kay na ka keren promblemi vash adikeripe o duyto testi

  • 25/08/2022
  • By Romano Avazo
Share

YSEK, phenla kay na ka keren promblemi vash adikeripe o dyto testi e maturako vash o sebepi e qhavorengoro.

27 august sito diklardo te adikergol o dyto testi e maturako vash o maturantya, kay nay nakavade o yekhto testi, numay e Kosovaki Yekhutni Sindikata vash o Edukipaski “SBASHKU”, yavinde sherdipe e grevengo vash o sektori e Edukipaski kotar e data 25 augusti

Numay kotar YSEK, deklarsiale numay saday o gereve, o sikavne ka kontribuinen ano adikeripe e procesesko vash o testi e maturako

Sheruno e YESK, Rrahaman Jashari, vakerga vash o KALLXO.com, kote on na ka keren promblemi vash o testi e maturako

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MASHTI) kanë njoftuar se rreth 5 mijë nxënës do t’i nënshtrohet testit të dytë të maturës, derisa kanë shtuar se janë bërë të gjitha përgatitjet.

Ministria Edukipaski, Shkenca, Teknologia dhe Inovacia (MASHTI) informinde pashe 5 mile siklovne, ka khuve po dytu testi e maturako, qi kay ulo sa o gadisaripe

Direktoria e Edukipaski ani Prishtina kerga yek rodlarin kay o startipe e skolengo te ovel 1 sektebro, akeya rodlarin e direktorengo dende ano sa komune, numay o decispe avla koter o guvernipe thay YESK